(+31)10 3400411 info@jivansmassage.nl

WIJ ZIJN HIER

OM TE HELPEN

Neem Contact Met Ons Op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Jouw Bericht

FAQ SECTIE

Algemene FAQ

1. Worden hier erotische behandelingen gedaan?
Jivan’s Massage doet absoluut NIET aan erotische behandelingen of iets in de richting daarvan.

2. Is er parkeermogelijkheid?
Er is ruime parkeermogelijkheid voor de deur. Van 09:00 – 23:00 betaald parkeren behalve op zondagen, dan is het betaald parkeren van 12:00-23:00.

3. Wat houdt een duomassage in?
Bij een duomassage worden er 2 mensen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte door 2 masseurs. De vernoemde prijs is dus voor 2 mensen samen.

4. Hoe werkt het met de cadeaubonnen?
Je kan elke massage cadeau doen d.m.v. een cadeaubon te bestellen bij Jivan’s. Kijk in de online store voor verdere instructies.

5. Zijn er ook vrouwelijke masseuses?
Ja, geef jouw voorkeur voor een vrouwelijke masseuse duidelijk van tevoren aan/bij het boeken aan, om teleurstelling te voorkomen

6. Wat moet ik uitdoen bij de massage?
U hoeft alleen kleding uit te doen voor het gebied dat behandeld zal worden. Ondergoed wordt altijd aangehouden en afgedekt met een handdoek voor uw gemakt/comfort.

7. Wat is het verschil tussen de massages?
Onder het tabje ‘Diensten & Producten’ staan de verschillende massages beschreven. Kijk daar gerust even rond. 

8. Hoe lang van tevoren kan ik reserveren?
In principe kunt u altijd bellen of mailen, als er plaats is wordt u ingepland. Wij raden echter aan om ongeveer een week van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

9. Hoe lang van tevoren kan ik de massage annuleren?
Als u op de dag zelf annuleert, brengen wij 50% van de kosten in rekening voor de late afmelding. 

10. lk heb gebeld en ik krijg geen antwoord, wat nu?
Als u bij het bellen geen gehoor krijgt of de voicemail niet beantwoord wordt, stuur dan een e-mail naar info@jivansmassage.nl.  Wij zullen je email beantwoorden binnen 24 uur.

11. Moet ik een eigen handdoek meenemen?
Nee, wij verzorgen de handdoeken voor u.

12. Moet ik douchen van tevoren?
Ja, om hygiënische redenen verzoeken wij u om voor uw bezoek aan de salon te douchen.

13. Hoe kan ik het beste betalen?
U kunt bij ons pinnen, betalen met cash of uw credit card gebruiken.

Laat een bericht achter!

Hier kunt u een recensie achterlaten. Het zou geweldig zijn als we uw ervaring kunnen delen met anderen. Tips, trucs, opmerkingen, complimenten of andere feedback waarderen we enorm.

Verification Captcha
* Required

Reviews

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Erika January 8, 2017 Barendrecht

Heerlijke massage! Een duo massage geboekt en allebei de klassieke massage genomen, heel fijn en ontspannend!

Jolanda ter Weijden August 16, 2016 Sgravendijkwal

Vanavond voor de 1e keer geweest. professioneel, vriendelijk en direkt de probleem plaatsen aangepakt. Al vele massages en masseurs gehad maar Rajiv behoort tot de beste. Direct vervolgafspraak gemaakt.
Absolute aanrader

Imke March 30, 2015 Rotterdam

Goede (sport)massage, masseur stelde de juiste vragen over klacht. Prettige atmosfeer en zeker een aanrader.

Mitchel Gallant March 18, 2015

Heerlijke massage's je merkt meteen het verschil. En ze begrijpen je lichaam compleet waardoor de behandeling effectiever is. Ik ga zeker weer langs om de 4 handen massage uit te proberen

Christina Boekestein March 18, 2015 rotterdam

Super happy met de goeie zorgen van Jivan's massage! Met mijn beroep als danseres is zorg dragen voor mijn lichaam erg belangrijk, een goede sport massage helpt hier enorm bij! En door zijn eigen achtergrond als danser voelt hij feilloos aan wat je lijf nodig heeft.

...more
Christina Boekestein    March 18, 2015    rotterdam   

Super happy met de goeie zorgen van Jivan's massage! Met mijn beroep als danseres is zorg dragen voor mijn lichaam erg belangrijk, een goede sport massage helpt hier enorm bij! En door zijn eigen achtergrond als danser voelt hij feilloos aan wat je lijf nodig heeft. Ik ben vaste klant!!

nedda sou March 18, 2015 Den haag

De salon heeft een thuis gevoel. Ze luisterden goed naar mijn klachten en waren heel vriendelijk. Ook werd mij stap voor stap verteld wat er gedaan werd en hoe ik bepaalde klachten zelf kan voorkomen d.m.v oefeningen.

Boyd March 18, 2015 Rotterdam

Als intensief sporter is Jivan's Massage de ideale plek om mijn lichaam goed en professioneel te laten verzorgen.
Dank je voor de goede zorgen tijdens mijn rug blessure en nu zeker na mijn rug blessure. Doordat ik structureel bij jullie op bezoek kom,

...more
Boyd    March 18, 2015    Rotterdam   

Als intensief sporter is Jivan's Massage de ideale plek om mijn lichaam goed en professioneel te laten verzorgen.
Dank je voor de goede zorgen tijdens mijn rug blessure en nu zeker na mijn rug blessure. Doordat ik structureel bij jullie op bezoek kom, merk ik dat mijn blessure gevoeligheid enorm minder is geworden.

Top massage!

Nathan March 14, 2015 Rotterdam

Altijd een rustgevende ervaring, als sporter is het belangrijk om van tijd tot tijd het lichaam een herstart te geven. Dit is een zeer aangename manier om even te relaxen. De locatie is op een steenworpafstand van het centraal station en is hierdoor makkelijk te bereiken.

...more
Nathan    March 14, 2015    Rotterdam   

Altijd een rustgevende ervaring, als sporter is het belangrijk om van tijd tot tijd het lichaam een herstart te geven. Dit is een zeer aangename manier om even te relaxen. De locatie is op een steenworpafstand van het centraal station en is hierdoor makkelijk te bereiken.

Shanise March 11, 2015

The atmosphere is very relaxed, you really get some time to relax from the busy days. Central located, can reach it by walking or by public transportation.
Jivan knows what he is doing, even when you have some problems with your body or muscles he will pay extra attention to that area.

...more
Shanise    March 11, 2015   

The atmosphere is very relaxed, you really get some time to relax from the busy days. Central located, can reach it by walking or by public transportation.
Jivan knows what he is doing, even when you have some problems with your body or muscles he will pay extra attention to that area. Definitely a reccomendation if you looking for a good massage.

Sophie March 10, 2015 Rotterdam

Ontspannen sfeer, prettige persoonlijke aandacht, masseurs zorgen er altijd voor dat je je op je gemak voelt, keus uit veel verschillende soorten massages, goed bereikbaar vanaf centraal. Ik kan iedereen aanraden om eens een massage bij Jivan te ervaren!!

Melanie March 10, 2015 Amsterdam

Vlak na mn bevalling een massage aan huis gehad van Jivan en na een tijd vol inspanning was ik weer heerlijk ontspannen!

Vind ons op Google Maps!