(+31)6 1498 7809 (+31)10 3400411 info@jivansmassage.nl Blog

  OverĀ Althagracia

  Mijn naam is Althagracia. Net als vele anderen werd ik geleefd door de 24/7 maatschappij waarin wij leven. Regelmatig werden er signalen afgegeven door mijn lichaam dat ik onvoldoende tijd en aandacht aan mezelf gaf. Ondanks de signalen ging ik gewoon door tot ik op een ochtend letterlijk niet op kon staan uit mijn bed. Spit was de diagnose. Vanaf deze dag was het negeren van de signalen geen optie meer, LUISTEREN was de enige optie.

  Yoga en mediteren waren de eerste activiteiten waar ik mee begon door te luisteren naar de behoefte van mijn ziel en lichaam. Ik besefte dat ik de sleutel naar mezelf had gevonden. De sleutel is; door tijd en aandacht aan mezelf te besteden en mijzelf rust te gunnen heb ik kunnen ontdekken wat mijn passie is.

  Mijn passie is:

  De mens bij staan in het realiseren van zijn levensdoel. Dit kan ik doen door aandacht te geven aan het menselijk lichaam, wat als voertuig dient voor de ziel. Hoe fijn is het dat je lichamelijk fit en soepel bent om je wensen en doelen waar te maken. Kortom ik luister en faciliteer graag het voertuig van de ziel door middel van massages.

  Inmiddels werk ik al ruim twee jaar als gepassioneerde masseuse en ben ik gespecialiseerd als sportmasseur.

  Ik geloof dat alles met een reden gebeurd en zo ook een ieder die bij mij op de massagetafel ligt. Door kennis van de anatomie, fysiologie, bewegingsleer, te luisteren en voelen wat het lichaam nodig heeft draag ik graag mijn steentje bij zodat je je fit en soepel voelt. Dit betekent soms dat iemand te lang doorloopt met klachten voordat ze zich laten helpen en dat kan soms pijnlijk zijn. Elke massage heeft voor mij als doel mijn klant te geven wat hij nodig heeft om zijn volle potentie over de volledige breedte te kunnen gebruiken.

   

  Kortom doe jezelf nooit tekort, want ook jij bent het waard! Gun jezelf dit moment zodat jij straks weer in staat bent om je volle aandacht te geven aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.