(+31)6 1498 7809 (+31)10 3400411 info@jivansmassage.nl Blog

  Over Andrew

  Mijn naam is Andrew Schilder. En ik ben afgestudeerd als Sport/massagetherapeut. Naast de massagetherapie ben ik ook afgestudeerd als Myotensief Manueeltherapeut. Dit houdt in dat ik ook gespecialiseerd ben in het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom en gewrichten. U kunt dan denken aan mobilisaties en manipulaties (in de volksmond bekend als “kraken”). Dit zijn technieken die in de Chiropractie en Osteopathiehun oorsprong hebben. Voor deze opleiding heb ik ook een Medische basiskennis HBO programma erbij moeten volgen, om nog meer inzichten te verkrijgen in de werking en pathogenen van het menselijk lichaam.

  Ik zie het lichaam als een geheel. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom vind ik het belangrijk dat spieren in combinatie met bindweefsels, drukpunten en wervels behandeld moeten/kunnen worden tenzij er contra indicaties zijn waarbij een van de genoemde therapie vormen niet uitgevoerd kunnen worden. Ook speelt goede gezonde voeding met de juiste micronutriënten een belangrijke rol bij het herstelvermogen. Hierover kunt u meer lezen op de website.

  U kunt bij mij terecht voor de Sportmassage, Deep tissue massage, Myofascial Release, Triggerpoint Therapie, Dry Needling, Cupping Therapie, Orthomanipulatie Therapie (DORN) en Spinale Manipulatieve Therapie. Maar ook voor een weldadige ontspanning. Hou mijn blog in de gaten, ik ben altijd nog bezig met nieuwe specialisaties. Dit aankomende jaar zijn er nog een paar nieuwe op de planning.

  Ik ben onder andere ook gespecialiseerd in de chronische wekedelenreuma aandoeningFibromyalgie. Bij mij wordt u serieus genomen en geef ik u naast de behandelingen nog tips hoe u in het dagelijks leven uw levensstijl kunt aanpassen wat betreft voeding, supplementen en beweging om de klachten drastisch te verminderen. De behandelingen bestaat voornamelijk uit de Fibromassage® voor de pijnbestrijding en de slaapmassage voor een betere slaap/rust kwaliteit. Maar het kan zeker zijn dat ik ook gebruik maak van een combinatie van andere behandelingsmethodes.

  Mijn manier van behandelen is erop gericht om het zelfhelende vermogen van het lichaam te activeren.