(+31)6 1498 7809 (+31)10 3400411 info@jivansmassage.nl Blog

  Over Jivan

  Mijn naam is Rajiv Bhagwanbali en ik ben de oprichter van Jivan’s Massage (1998).

  Ik ben al sinds jongs af aan geinteresseerd in de mens en gezondheid. Mijn eerste ervaring met massage heb ik gehad tijdens mijn beginjaren van de fysiotherapie opleiding (2003).

  Ik merkte al snel dat contact maken met het lichaam van een ander heel veel verschillende effecten had. Ik benader massage als een kunstvorm en ik heb het tot mijn missie gemaakt om voor elk persoon die ik ontmoet op de massagetafel een nieuw, uniek kunstwerk te leveren.

  Jivan masseert

  De artistieke benadering van het masseren komt vanuit mijn tweede passie die zich op de dansvloer bevindt. Ik dans nu bijna 10 jaar op professioneel niveau. Bij het dansen staan ritme, balans, flow, explosiviteit en subtiliteit centraal. Thema’s die ik ook toepas bij de massage.

  Na het afronden van de opleiding fysiotherapie heb ik, na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als fysiotherapeut, besloten om me te specialiseren op massage en hier mijn fulltime beroep van te maken.

  In de loop der tijd ben ik mijn kunstvorm verder gaan uitdiepen. Ik heb veel andere masseurs ontmoet en van ze geleerd. Ik heb veel massages gegeven en ontvangen. Bij elke behandeling leer ik meer over mezelf en over de ander.

  Ik geloof dat gezondheid een dynamische balans is waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Een masseur kan werken als katalysator bij het instandhouden van die balans.

  Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten zodat je ervaart waar ik het over heb.

  Jivan