(+31)6 1498 7809 (+31)10 3400411 info@jivansmassage.nl Blog

    Over Vincent

    Hallo, mijn naam is Vincent en ik ben geboren in Timor Indonesia. Ik heb 15 jaar in Bali gewoond voor ik in oktober 2016 naar Nederland ben verhuisd. Ik hou van verschillende soorten beweging: dans, Martial Arts en voetbal. Graag wil ik met jullie mijn visie over massage en lichaamswerk delen.

    Ik beoefen ongeveer 15 jaar massage en ben een Esalen® Massage & Bodywork gecertificeerde practitioner. Deze unieke vorm van lichaamswerk is bekend door zijn lange vloeiende bewegingen van hoofd tot voeten. Het is een combinatie van oosterse en westerse filosofieën. Onlangs ben ik ook meer over sound en aromatherapie gaan leren om deze in mijn sessies te integreren en jou een multi zintuigelijke ervaring te geven.

    In Bali heb ik 7 jaar gewerkt als senior therapist bij Jari Menari, uitgeroepen als de beste Spa van Bali en bekend voor zijn “dansende handen” op het lichaam. Sinds 2005 volg ik mijn leraar Ellen Watson, bekend voor haar “Touching Essence” methode, de kunst van Essential Touch. Ik heb me kunnen verrijken via vele master trainers en zie iedere massage als een unieke uitwisseling van energie.

    Voor mij start gezondheid met een kalme geest en een open hart. Via een diepe staat van ontspanning kunnen we de dagelijkse stress loslaten, terugkomen naar onszelf en het lichaam voeden. Ik combineer lange ritmische vloeiende bewegingen met diepe stretches op de tafel voor een ultieme ontspanning en verbind me met diep respect voor de mens.